Overzicht

Adviesrondes 2023

Hieronder vind je de adviesrondes in 2023 m.b.t. de regelingen voor Video, Audio, Crossover, Publieksbereik en Impact.

Adviesronde 7 februari 12:00 uur – uitslag 14 maart

Adviesronde 14 maart 12:00 uur – uitslag 18 april

Adviesronde 18 april 12:00 uur – uitslag 23 mei

Adviesronde 23 mei 12:00 uur – uitslag 4 juli

Adviesronde 29 augustus 12:00 uur – uitslag 3 oktober

Adviesronde 3 oktober 12:00 uur – uitslag 7 november

Adviesronde 7 november 12:00 uur – uitslag 19 december

Belangrijk
Documentaire- en audioprojecten dienen uiterlijk twee weken voor de start van een adviesronde als pitch ingetekend te worden in de Media Module. Na de start van de adviesrondes en de ontvangst van het complete voorstel sturen wij de omroep per e-mail een ontvangsbevestiging.

Voor fictie geldt dat voor het indienen bij het NPO-fonds het reguliere intekenproces in de MediaModule gevolgd dient te worden. Daarnaast is er voor productieaanvragen fictie een schriftelijk akkoord van het genreteam op de NPO-bijdrage vereist. Na de start van de adviesrondes en de ontvangst van het complete voorstel sturen wij de omroep per e-mail een ontvangsbevestiging. 

Voor de regelingen concept, impact en publieksbereik geldt dat de voorstellen op de oude wijze ingediend kunnen worden via npofonds@npo.nl op de betreffende adviesrondedatum om 12.00 uur. Voor alle overige regelingen geldt dat de voorstellen via de MediaModule ingetekend dienen te worden.

Let op: voorstellen voor talent worden niet in bovenstaande adviesrondes behandeld. Neem voor meer informatie over de talentregelingen contact op met de secretaris talent: Yassin Karmoudi, yassin.karmoudi@npo.nl.