Overzicht

De Kloof - uitzending 14 december 2018

Vrijdag 14 december verschijnt de podcastserie De Kloof: 8 gedramatiseerde, literaire podcasts van elk 12 minuten over het gelijknamige thema in de breedste zin van het woord. Geschreven door Nederlandse auteurs en geïnterpreteerd en bewerkt door regisseurs Hanneke Hendrix en Niki Padidar.

De afleveringen verschijnen op 14 december als podcast (NPORadio1.nl/podcasts) en zullen vanaf 24 december dagelijks te horen zijn tijdens Nooit Meer Slapen op NPO Radio1. De verhalen worden omlijst door interviews met de auteurs.

Waar je dacht het allemaal wel te weten, kom je bedrogen uit. De Kloof verstrooit. Elke vertelling zet je op een ander spoor. In 8 keer 12 minuten verplaats je jezelf in de ander. Dus verlies je vooral, verwonder je, verbaas je, verruim je geest, verbreed je blik, verbind je kortstondig met het eveneens verstrooide brein van een Nederlandse auteur. De verdieping van jezelf in de ander. Het zal je voorgoed veranderen. Waag jij de sprong?

De Kloof is een samenwerking van AVROTROS, NTR, VPRO, NPO Radio 1, het Nederlands Letterenfonds, het NPO-fonds en wordt geproduceerd door Kurtadocs.

nporadio1.nl/dekloof